tinie

Hallo Dames. Het is Zondagmorgen s Juli en vandaag gaan we fietsen het wordt een verrassingsrit. Met de training van Woensdag wilden we al weten waar we naar toe gingen maar zoals jullie weten Dinie geeft geen krimp, glimlacht een keertje en denkt kom wel goed en goed kwam het. Het zonnetje scheen zo vrolijk en fris er waren zeker 16 dames en natuurlijk onze man Arie . Om negen uur zoals het boek aan geeft roets op de fiets en richting Heide Kalmthout. Op een gegeven moment ja hoor gaat het signaal aan de kant grote groep en zoals wij dames zijn iedereen aan de kant tegelijk wat afgeremd en we konden de groep voorbij laten gaan . Tot onze grote schrik kwam er in tegen over gestelde richting een auto aan poeh en wat er toen allemaal gebeurde  er vloog ineens een man door de lucht en lag op de grond . De auto reed door maar de man lag er we hebben hem zoveel mogelijk geholpen en een van onze dames heeft de ambulance gebeld. Er waren mensen genoeg en zoals het gaat in de tour de france  zo gaat het bij ons ook het fietsen wacht op niemand ,

Arie heeft zijn dames weer verzameld goed geteld of we er allemaal wel waren en toen verder gekoerst

We waren erg geschrokken en gelukkig zijn er nu dames die een helm willen dragen het is zooooooooooo belangrijk we hebben weer eens gezien hoe rap het vallen gebeurd kan zijn .

Voorzichtigheid en opmerkzaamheid moet er steeds zijn ,en fietsen moet vooral ook veilig en plezierig zijn

Nu naar heide gereden langs het spoor naar Essen en vandaar naar Nispen tenslotte kwamen we in Roosendaal aan , waar we zijn gestopt want we hadden allemaal trek in koffie .

In  Visdonk was er een mooie plek voor .een heel gezellige tent goede koffie en lekkere appeltaart

Na de koffie nog een verfrissing gedronken even de zo bekende toilet bezoek want  wat erin gaat moet er ook weer uit en onderweg wordt er niet gestopt. Terug gereden wat eens de paardestallen waren dan  Hoek Huijbergen  Putseweg naar de biezen .

Diny met dit verhaal wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie rit het was echt een verrassing we hebben genoten  ook uit naam van de andere dames en heer hartelijk bedankt.

Uiteindelijk hebben we zon 56 km gereden de dames van Kapellen nog eens 10 km erbij ik ben hartstikke trots op ze.

Hoe je het steeds weer voor elkaar krijg snappen we niet, en we hopen dat je nog lang onze ritten commissaris mag blijven Arie jij ook bedankt voor het begeleiden van al die meiden !

terug naar start: klik hier